Jdi na obsah Jdi na menu
 


Natasha Klauss

16. 4. 2013

 

Natasha se narodila 25.6.1975 ve městě Cali v Kolumbii. Je narozena ve znamení Raka. Její výška je 154 cm. Natasha má dva starší sourozence - bratra Petera a sestru Tatianu. Její kořeny shají do Litvy.
 
Odmalička se věnovala tanci, dokonce navštěvovala baletní školu. Rok před ukončením školy, měla vážnou autonehodu, při které si poranila koleno a s taneční kariérou byl konec. Rozhodla se, že bude herečkou. V roce 2002 si zahrála v telenovela La Venganza, kde ztvárnila lesbičku.
 
Její největší rolí, která jí katapultovala mezi herecké hvězdy se stala Sara Elizondo v telenovele Pasion de gavilanes (Plameny vášně).Utvořila zde pár s Michelem Brownem a stali se tak vůbec nejpopulárnějším párem celé telenovely. Také za roli Sarity sesbírala nejvíce oceňení ze všech.
 
Dále následovaly role v telenovelách Žena za zrcadlem, La Tormenta ( zde ztvárnila zápornou roli). Zahrála si také v telenovele Zorro, la espada y la rosa , kde ztvárnila roli Suplicios/Any Camily.
 
Z prvního manželství s Viktorem Gomezem má dceru Isabel, která se narodila v dubnu 2001. Nyní je podruhé vdaná za Marcela Greca se kterým má dceru Palomu, která se narodila 23.4.2009.
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář