Jdi na obsah Jdi na menu
 


Děj

16. 4. 2013

 Příběh mladé a statečné dívky Mariny, která vozí turisty na lodi po zálivu v Acapulcu. Ve chvíli kdy Marině zemře matka a přijde o dům ujme se jí její bohatý strýc Guillermo, který se o Marinu vždycky zpovzdálí staral. Ač to neví, náleží jí podíl na rodinném bohatství a má stejný nárok na luxusní život.

V přepychovém sídle svého strýce pozná Ricarda Alarcóna, pohledného mladého ale rozmazleného muže, kterého ovlivňuje jeho matka. Marina se stane terčem závisti a posměchu, ale její divokost a šarm jí umožní bránit se útokům, postavit se nepřátelům a získat srdce mnohých obdivovatelů.

Ricardo je okouzlen Marininou bezprostředností a skromností a brzy se do sebe šíleně zamilují. Když se konečně vezmou, Ricardova matka nastraží past a přesvědčí ho, aby Marinu opustil.

Marina se dostane do těžké deprese, a navíc zjistí, že je těhotná. Jenom pár dní potom, co porodí syna, jí ho unesou. Ricardo mezitím zjistí, že mu matka lhala, a vrátí se k Marině, která zasvětila život nalezení chlapečka. Jejich láska projde mnoha peripetiemi než budou moci být Ricardo a Marina opět spolu.

telenovely  Marina   6marina01

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář